Bejelentés


tollpehely A szabadidõ eltöltésének legjobb módja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözöllek az oldalon!

Ez az oldal az angyali-animelap aloldala. Helló mindenki, egy nagy bejelentést tennék. Bejelentem, hogy az oldal szerkesztője megváltozott. Sokat agyaltam ezen a lépésen, de úgy láttam jónak, hogy ez a legjobb döntés. Hisz valljuk be az utóbbi időben semmilyen frissítés nem volt az oldallal kapcsolatban, aminek az az oka, hogy úgy érzem kinőttem az animés korszakomat. Az oldalt viszont nem akartam csak ezért bezárni ezért át adtam a stafétát. Remélem, hogy ezentúl is sok látogató lesz és utólag is köszönöm a rengeteg támogatót és dicséretet. Szóval én távozom és akkor nagy tapssal köszöntsük az új szerkesztőt Amie-chat. Az oldal animék-kel foglalkozik. Mi legyen még az oldalon?

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Hakapeszi [ 2014-01-24 20:50 ]

Sziasztok!

Le ne álljatok nekem! :)
Minőségi nézhető tartalom, Amennyiben lehetséges minél több. :) És tehetnétek leírást melléjük, valamint, ha van az epizódok címét.

További jókat. Inkább a színvonal, mint a mennyiség.

hakapesziMókiki [ 2012-10-27 18:46 ]

Chihayafuru :)
Hírek
Olvasd el!!!!!

Helló mindenki, egy nagy bejelentést tennék. Bejelentem, hogy az oldal szerkesztője megváltozott. Sokat agyaltam ezen a lépésen, de úgy láttam jónak, hogy ez a legjobb döntés. Hisz valljuk be az utóbbi időben semmilyen frissítés nem volt az oldallal kapcsolatban, aminek az az oka, hogy úgy érzem kinőttem az animés korszakomat. Az oldalt viszont nem akartam csak ezért bezárni ezért át adtam a stafétát. Remélem, hogy ezentúl is sok látogató lesz és utólag is köszönöm a rengeteg támogatót és dicséretet. Szóval én távozom és akkor nagy tapssal köszöntsük az új szerkesztőt Amie-chat.

Dantalian no Shoka

Feltettem az anime egyik OVA részét. Jó szórakozást hozzá.

tovább >>


Blood-C

Nemsokára,vagyis hát várhatóan még ebben az évben újonnan találkozhatunk enyhén vérszomjas főhősnőnkkel a Blood-C: The Last Dark című anime filmben. Akit érdekel hogy milyenek is ígérkezik az megnézheti az anime menüpontjában az első évad után a film előzetesét. Sajnos magyar felirat nélkül.

tovább >>


Hirdető-könyv

Az oldalad címét a hírdető-könyvbe írd. Lécccíí : )

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!